Udskiftning af vinduer og døre står vi gerne for

Trækker det fra dine vinduer? Så er det sandsynligvis på tide, at du får foretaget en udskiftning af vinduer. Hos Sorø Tømrerfirma kan vi tilbyde professionel udskiftning af vinduer og døre hos både private og erhvervskunder i områderne omkring Sorø, Slagelse og Ringsted.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for montering af vinduer og døre. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver på området. Vi kan med andre ord både varetage simple og komplicerede opgaver, uafhængigt af hvilke vinduer der er tale om.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af den pågældende opgaves type og omfang. Vores priser afhænger af, om der er tale om vinduer efter mål, samt hvilke vinduer du er interesseret i. Uanset hvad, så sørger vi for at give dig et godt tilbud på din opgave.

Vores tømrer kan ligeledes hjælpe med montering af døre. Her står vi gerne for udskiftning af indvendige døre såvel som udvendige. Vi garanterer dig professionelle løsninger af høj kvalitet uanset opgaven, så du trygt kan samarbejde med os om udskiftning af vinduer eller tagrenovering.

​Kontakt os for et godt tilbud!

Skal vi foretage udskiftning af vinduer hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre nærmere om dine muligheder.

Vi kan kontaktes på telefon ​21 69 52 82 eller på e-mail kontakt@soroe-toemrerfirma.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et godt tilbud på tømrerarbejde

Udfyld formularen her på siden og du vil hurtigst muligt blive kontaktet.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vil du vide mere om, hvad vi går og laver? Følg os på Facebook, hvor vi ofte poster billeder af vores seneste nye projekter.

​Claus Nøhr Junge  stars_27_887

"Arbejdet blev udført præcist og til tiden. Derudover var prisen særdeles i orden..."

​Brigitte Anderson  stars_27_887

"Flot præcisions arbejde, dygtig og meget pålidelig.... kan kun give den bedste anbefaling 👍"

Vores adresse​

Sorø Tømrerfirma ApS

Grandalen 7, 4180 Sorø

Find vej

Kontakt os​

Tlf.: 21 69 52 82

E-mail: kontakt@soroe-toemrerfirma.dk

CVR: 41796324

Sponsor for Hjerte start nu​