Tagrenovering udført af professionelt firma

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så lad os hos Sorø Tømrerfirma udføre tagrenovering eller hjælpe dig med lægning af et helt nyt tag. Vi har stor erfaring inden for tagarbejde og kan derfor løse enhver opgave. Vi kommer typisk hos kunder i Sorø, Slagelse og Ringsted, men står også til rådighed uden for disse områder.

Der er flere gode grunde til at få udført en tagrenovering. Hvis taget er utæt, er det selvfølgelig vigtigt at få det tætnet, så der ikke kommer vand og fugt ind i tagkonstruktionen eller resten af huset, og derudover kan et utæt tag resultere i en højere varmeregning.

Hvad koster et nyt tag?

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af flere forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvilket tag du ønsker at få lagt samt opgavens samlede omfang. Vi sørger dog altid for at finde en så billig pris som muligt til alle vores kunder, og vi holder altid vores priser på et fornuftigt niveau.

Du kan desuden forvente kvalitetsløsninger, som kan holde i mange år, når du samarbejder med os. Vi er dygtige og passionerede omkring vores arbejde og går derfor meget op i at levere professionelle og veludførte resultater til alle vores kunder. Vores tømrer kan også hjælpe med udskiftning af vinduer, hvis de trænger til en opgradering. 

​Kontakt os for et godt tilbud!

Hvis du kunne tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi sammensætter altid gerne et godt tilbud på tagrenovering til dig, og vi løser opgaven efter bedste evne.

Du kan kontakte os på telefon ​21 69 52 82 eller på e-mail kontakt@soroe-toemrerfirma.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et godt tilbud på tømrerarbejde

Udfyld formularen her på siden og du vil hurtigst muligt blive kontaktet.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vil du vide mere om, hvad vi går og laver? Følg os på Facebook, hvor vi ofte poster billeder af vores seneste nye projekter.

​Claus Nøhr Junge  stars_27_887

"Arbejdet blev udført præcist og til tiden. Derudover var prisen særdeles i orden..."

​Brigitte Anderson  stars_27_887

"Flot præcisions arbejde, dygtig og meget pålidelig.... kan kun give den bedste anbefaling 👍"

Vores adresse​

Sorø Tømrerfirma ApS

Grandalen 7, 4180 Sorø

Find vej

Kontakt os​

Tlf.: 21 69 52 82

E-mail: kontakt@soroe-toemrerfirma.dk

CVR: 41796324

Sponsor for Hjerte start nu​