Opbygning af træterrasse i haven eller omkring huset

Vi skaber smukke og funktionelle terrasser af træ​

Ønsker du en professionel opbygning af træterrasse? Så lad os bygge terrassen for dig. Hos Sorø Tømrerfirma bygger vi smukke, funktionelle og solide terrasser af træ.

Vi er den lokale tømrer i blandt andet Sorø, Slagelse og på resten af Vestsjælland. Vi har 10 års erfaring, og derfor kan du altid forvente et godt håndværk. Derudover kan du forvente, at vi overholder den aftalte pris og deadline.

Mulighederne for design og form er uendelige​

Vi kan hjælpe dig, hvis du drømmer om en ny træterrasse i baghaven eller et andet sted. Vi tilbyder alle former for opbygning af træterrasse. Den kan være hævet, så den er i niveau med gulvet i stuen, eller den kan være i niveau med haven. Den kan være stor eller lille og placeres overalt i haven eller omkring huset.

Moderne træterrasser kan laves i alverdens former og design. De kan for eksempel have brede trappetrin langs hele terrassen, eller de kan have rækværk og blomsterkasser i kombination med en enkelt trappe. De kan også bygges med læhegn eller halvtag. Mulighederne er mangfoldige og næsten uendelige ved lægning af træterrasse.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi tilbyder bl.a. også tilbygninger.

Få et godt tilbud på opbygning af træterrasse​

Byg en træterrasse sammen med os, hvis du ønsker en flot og holdbar løsning. Vi kommer gerne ud for at dele ud af vores viden og erfaring. Så kan vi i fællesskab finde frem til, hvad der passer præcis til dine drømme. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede opbygning af træterrasse.

Få et godt tilbud på tømrerarbejde

Udfyld formularen her på siden og du vil hurtigst muligt blive kontaktet.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vil du vide mere om, hvad vi går og laver? Følg os på Facebook, hvor vi ofte poster billeder af vores seneste nye projekter.

​Claus Nøhr Junge  stars_27_887

"Arbejdet blev udført præcist og til tiden. Derudover var prisen særdeles i orden..."

​Brigitte Anderson  stars_27_887

"Flot præcisions arbejde, dygtig og meget pålidelig.... kan kun give den bedste anbefaling 👍"

Vores adresse​

Sorø Tømrerfirma ApS

Grandalen 7, 4180 Sorø

Find vej

Kontakt os​

Tlf.: 21 69 52 82

E-mail: kontakt@soroe-toemrerfirma.dk

CVR: 41796324

Sponsor for Hjerte start nu​